14 Aralık 2012 Cuma

Mobilya Modelleri

Mobilya üretiminde dünya kalite standartlarını sizler için tasarlayan ve ihtiyaçlarınıza özel olarak mobilya üretimi yapılan firmamızda arayışlarınıza en uygun tasarımlar yüzlerce farklı model seçenekleriyle sizlere sunuluyor. Çağ ile birlikte gelişen mobilya tasarımlarında özgün mobilya dekorasyonları sizlerle buluşuyor.

Mobilya üretiminde ÇAMSAN MDF + çifte fırınlanmış ahşap, boya seçiminde dünya kalitesi Akzo Nobel ve Sayerlack markaları, mekanik parçalarda ise Hafele, Hettich ve Blum markaları kalite prosedürlerimize göre kullanılmaktadır. Mobilya üretimi konusunda geniş bir alanda butik mobilya üretimi işlerini yapan ve sizlere özel farklı ve eşsiz tasarımları sunan firmamızda yüzlerce farklı dekorasyonlar ve mobilya seçenekleri sizleri beklemektedir.

Tasarımda gerçek zarafeti sizlere sunan ve odanızdaki dekorasyonlarla uyum haline göre üretilen özel renk ve dizayna sahip olan mobilya modelleri sizler için firmamız tarafından üretiliyor, en uygun fiyatları ve ödeme kolaylıkları ile sizlere sunuluyor. Çağdaş tasarımlar arasında yerini alan ve mobilya konusunda gerçek kaliteyi sizlere sunan firmamız hayallerinizdeki mobilya üretimini de yapıyor, kişiye özel butik mobilya üretimini de size sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder